Услуги

Консултации озеленяване

озеленяване софия
Сънфло ЕООД е фирма за озеленяване, разполагаща с ресурси и въображение за реализирането на една успешна и модерна визия на зелените площи и цветните масиви.

Озеленяването е професията ни, и като специалисти в сферата предлагаме качествен продукт. От етапа на ландшафтно проектиране до частта с озеленяване, екипът ни ви дава точно това, за което сте ни потърсили, а именно професионалното изпълнение на обекта, безплатни съвети, понататъшна грижа и не на последно място УНИкална цветна градина с модерна линия, почертаваща индивидуалността Ви.

Ако имате идеи за озеленяване, не се чудете а вдигнете телефона и ни позвънете, в рамките на София ще дойдем безплатно за оглед и консултация на обекта за озеленяване. Ще ви дадем компетентни съвети, ще ви предложим всякакви идеи за озеленяване напълно безплатно.

Искате да намерите подходяща фирма за озеленяване.

Искате перфектно изграден обект, отговарящ на модерния ви начин на живот.

Искате подходяща поддръжка за двора, градината, офиса, хотела на страхотни цени...

Вие сте на правилното място, вземете вашия телефон и ни позвънете, а ние ще дойдем веднага.

Сънфло ЕООД цени всеки свой клиент. Перфектно издадения обект е нашият модел за озеленяване. Вие кажете, дали това е факт!

Проектиране зелени площи
Фирма за озеленяване Сънфло ЕООД изготвя пълна проектна документация по вскички фази за проектиране на зелени площи и паркови пространства

Проекта за озеленяване се състои се от три фази на проектиране :

Идеен проект за озеленяване

Технически проект за озеленяване

Работен проект за озеленяване

За съвети, консултации и въпроси не се чудете, а потърсете опита и знанията за озеленяване на Сънфло ЕООД!!!