Сънфло ЕООД е фирма за ландшафтна архитектура и озеленяване. Занимаваме се с качествено проектиране, изграждане, поддръжане и озеленяване на всеки двор и градина, паркове и зелени площи пред обществени и бизнес сгради, офиси, хотели, магазини и заведения в София и цялата страна на достъпни цени.

През последните години необходимостта от близост с природата е все по-осезаема. Ландшафтната архитектура има за цел да създаде една по-приятна, здравословна и красива среда за модерния човек, който води все по-забързан живот, изпълнен с напрежение.

Природата във всичките и форми създава една здравословна среда, както за физическото, така и за душевното състояние на човека. Дали в паркове, градски градини и лесопаркове, където хората осъществяват ежедневния и седмичния си отдих и създават нови запознанства или в частния двор, едно интимно семейно пространство, съвременният човек все повече осъзнава необходимостта от професионално оформяне на тази среда. Ландшафтните архитекти се занимават именно с изграждането на такива пространства, които да създават уют и да носят наслада, както на духа, така и на тялото.

Дейността ни е свързана още с изготвяне на проекти за озеленяване, изграждане на покривни градини, вертикални стени, автоматизирани поливни и напоителни системи. Предлагаме разнообразни ландшафтни решения за озеленяване на офиси, заведения, дворове и градини. Ако имате нужда от оригинални идеи за цветни фигури, кътове за отдих, декоративни настилки, водни площи, специализирани градини и други, обадете ни се! Ние от УНИгардън следваме вашите желания, защото те са най-важни за нас.

Ние осъзнаваме, че вашият двор и градина са част от дома и те трябва да създават атмосфера на уют. Нашият професионален опит в озеленяването и вашите идеи ще направят възможно създаването на един зелен кът, такъв какъвто винаги сте си го представали…УНИкален.

Ние от УНИгардън имаме богат опит и прилагаме интелигентен подход в модерното професионално озеленяване и изграждане на зелени площи. Това включва както полагане на екстравагантни настилки и плочопътеки, изграждане на декоративни водни площи и интересни архитектурни елементи (беседки, барбекюта, чешми), така и полагане на тревна настилка и тревен чим от вякакъв характер, засаждане на храсти, жив плет и всякаква друга растителност. Декорацията на дома, офиса и всичко, свързано с озеленяването, което искате да краси вашите двор и градина може да намерите при нас!

За да запазите или подобрите естетическите качества на вашия зеления кът, вие имате нужда от редовни грижи и поддръжка. Именно затова нашият опит и съвети в озеленяването, както и професионалните ни услуги в извършването на поддръжката ще ви помогнат да притежавате така желаните от вас градина и двор.

Ние от УНИгардън сме специалисти в областта на ландшафтната архитектура и озеленяването и предостявяме на своите клиенти абонаментна поддръжка за градини и зелени площи. Това включва както косене на трева, грижи за дървета, храсти, цветя и цветни площи, подрязване на жив плет, така и поддържане на водни площи и изобщо всичко, свързано с вашите двор и градина, на цени, на които не можете да устоите!

Също така предлагаме промоционални цени за качествено традиционно или иновативно озеленяване и перфектна поддръжка на зелени площи, на достъпни за вас цени, както в София, така и в страната.

През последните години все повече усещаме необходимостта от Интериорно озеленяване, тъй като в градска среда контакта ни с природата е ограничен. Ние от УНИгардън осъзнаваме това и ви предлагаме много идеи и професионализъм в изграждане на една уникална среда в интериора. Грижата за вашите растения, много от които екзотични, често се оказва трудна задача и ние сме подготвени да се заемем с тяхната поддръжка. Възползвайте се сега от услугите на УНИгардън за правилното поддържане и отглеждане на растенията във вашия интериор. Освен това предлагаме изграждане на интериорно озеленяване в офиси, бизнес сгради, ресторанти, хотели, магазини и частни къщи на страхотни цени в София, Пловдив, Варна, Бургас и цялата страната.

Предлагаме доставка на качествена почва, тревни смески (райграс) и тревен чим, цветя и жив плет, дървета и храсти, както и всякакви други материали, свързани с озеленяването на вашите двор и градина, в това число и различни декоративни тревисти растения. Не се колебайте да ползвате услугите ни и за почистване на запустели терени и парцели, непосредствено преди сезонното озеленяване.

Ние от екипа на УНИгардън обичаме растенията и сме свързани с природата, така както и вие. Нашите …УНИкални решения… и професионални услуги са свързани изцяло с озеленяване, проектиране, изграждане и поддържане на зелени площи, градини, частни дворове или офиси, както и с изграждане на автоматизирани напоителни системи. Резултатите без колебание ще ви доведат до много положителни, а и несъмнено…УНИкални емоции.

Нашият екип от ландшафтни архитекти ще ви покаже всички тайни и насоки в …УНИкалния свят на модерното интериорно озеленяване и ландшафтен дизайн, за които винаги сте мечтали.

Ако търсите професионално отношение и индивидуален подход към вашите проблеми и желания, не се колебайте да се свържете с нас!